I LOVE NY

DE FITHO CANTÚ
Amb Dani Rebollo i Ernest Ollero

Es van mirar. La historia d’aquesta parella de nois va començar amb una trobada casual, com tantes altres que succeeixen al metro de qualsevol ciutat. Si el “Love is in the air”, també està sota terra en els recorreguts del transport subterrani, malgrat les seves olors viciades, entre les persones que tenen pressa, els joves, la gent gran i els turistes.

Un encreuament de mirades va ser suficient per donar-li sentit a tota la història de la seva vida. Una sola mirada pot permetre a dos nois desconeguts superar les seves pors i trencar les seves normes? Saludar a un estrany, agafar-lo de la mà pels carrers de la Gran Poma i caminar sense conèixer-se 12 hores sense que sembli importar res més?

Enamora't de la bogeria de Nova York i viu la intensitat d'aquesta relació en la qual unes hores seran suficients per canviar-ho tot i fer-te pensar si realment existeix l'amor a primera vista.

ACTING Figueres

Carrer Sant Pau, 65 (baixos)

17600 FIGUERES

631.16.16.10

972 987 590

info@acting.cat

© 2020 Tots els drets reservats.

Acting Figueres, la teva escola de teatre, teatre musical, circ, cinema, cant, coral, teles, dansa interpretativa i dansa urbana de Figueres i l'Empordà!Acting Figueres, tu escuela de teatro, teatro musical, circo, cine, canto , telas aereas, y artes escénicas de Figueres y l'Empordà

Escola associada a:

Horari de

Secretaria Acadèmica

De Dilluns a Divendres

de 17h a 20h

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now