LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg

TEATRE / MUSICAL 

I CINEMA!

Aprofunditzem la interpretació, el cos i la veu com assignatures diferenciades, treballant  a fons els objectius de cada materia. Exploren el mon que els envolta i la reacció emocional del seu propi jo.

 

Treballem exercicis encaminats a la connexió veu-cos-emoció. Tot aquest treball el fem a través d'exercicis d'improvitsació, observació i joc dramàtic. Busquem les eines per entendre, arxivari expressar les emocions i estats d'ànim que apareixen en l'etapa de descoberta que és l'adolescència. Busquem l'organicitat de moviments per tal de jugar amb la "veritat" escènica. Introduïm el treball de veu escènica, prioritzant la lectura en veu alta i la dicció. Han de reconeixer la veu com a pilar bàsic de la interpretació.

CIRC AÈRI

(Teles i Aro)

Desafiarem la gravetat jugant amb les teles i l'aro, i gaudinrem de l’expressió i el moviment del propi cos en els elements del circ i l'acrobàcia.

 

A més, ens posarem en forma per tal de poder jugar bé amb els materials del circ. 

 

Tot això, d'una forma molt divertida!

ACTING Figueres

Carrer Sant Pau, 65 (baixos)

17600 FIGUERES

631.16.16.10

972 987 590

info@acting.cat

© 2020 Tots els drets reservats.

Acting Figueres, la teva escola de teatre, teatre musical, circ, cinema, cant, coral, teles, dansa interpretativa i dansa urbana de Figueres i l'Empordà!Acting Figueres, tu escuela de teatro, teatro musical, circo, cine, canto , telas aereas, y artes escénicas de Figueres y l'Empordà

Escola associada a:

Horari de

Secretaria Acadèmica

De Dilluns a Divendres

de 17h a 20h

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now