El teatre, l’activitat teatral, i tot el que comporta és MÀGIA. És un espai on es permet la desinhibició personal i l’exploració i recerca emocional. Els beneficis de la pràctica dramàtica són molts; a part dels que tenen a veure amb la disciplina en sí (aprendre a crear personatges, espai escènic, interpretació, projecció de la veu, etc.) n’hi ha molts d’altres que es poden utilitzar en la vida quotidiana i que ens ajuden a socialitzar-nos: el teatre fa pensar, fa crear més punts de vista d’una mateixa cosa, i crea obertura mental a aquelles persones que el practiquen; ajuda a millorar les habilitats socials a l’hora de viure en una comunitat i integrar-se en ella; ajuda a millorar l’autoestima i la resolució de conflictes personals i de grup, a més de enriquir l’autoconcepte. És per això que creiem que és tant important que els nens i nenes practiquin aquesta disciplina artística, que a part de divertir-los els ajuda a créixer emocionalment i personal.

TEATRE i TEATRE MUSICAL PER NENS I NENES

CIRC AÈRI

(Teles i Aro)

Desafiarem la gravetat jugant amb les teles i l'aro, i gaudinrem de l’expressió i el moviment del propi cos en els elements del circ i l'acrobàcia.

 

A més, ens posarem en forma per tal de poder jugar bé amb els materials del circ. 

 

Tot això, d'una forma molt divertida!

LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg

ACTING Figueres

Carrer Sant Pau, 65 (baixos)

17600 FIGUERES

631.16.16.10

972 987 590

info@acting.cat

© 2020 Tots els drets reservats.

Acting Figueres, la teva escola de teatre, teatre musical, circ, cinema, cant, coral, teles, dansa interpretativa i dansa urbana de Figueres i l'Empordà!Acting Figueres, tu escuela de teatro, teatro musical, circo, cine, canto , telas aereas, y artes escénicas de Figueres y l'Empordà

Escola associada a:

Horari de

Secretaria Acadèmica

De Dilluns a Divendres

de 17h a 20h

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now