LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg

Després d'aquests anys d'experiència com a formadors de lleure educatiu, hem pogut constatar la necessitat de les escoles, AMPES i col·lectivitats de trobar empreses especialitzades en la gestió de les extraescolars, alliberant així de la tasca organitzativa als pares, mares, i gestors de les entitats. A més, molts pobles petits, els és molt més còmode centralitzar totes les activitats extraescolars a través d'una sola empresa per tal de fer-ho més fàcil, còmode i viable per a les famílies.

 

Es per això que el 2019, ACTING Figueres va començar a impulsar la seva nova marca ALEO! per tal d'oferir un ventall ampli d'activitats (d'arts escèniques, esportives, cuina, costura, activitats i manualitats, contes, acollides, etc...) que excel·leixin en qualitat, compromís i proximitat, valors que formen part del nostre adn.

L'empresa està pensada per resoldre qualsevol tipus de necessitat de lleure per a nenes i nenes i joves; és per això que compta amb l'estructura material i humana necessaria per dur a terme extraescolars, casals d'estiu, casalets, ludoteques, animacions en esdeveniments, pintacares, fires i festes, contractació d'artistes, servei de llar d'infants en esdeveniments, i un llarg etcètera d'activitats lúdiques. 

 

Esperem doncs que ens dongueu la oportunitat de coneixer-nos, i que plegats poguem compartir aquesta experiència tant fascinant com ho és l'educació en temps de lleure.

Encara no disponible pel curs 2020/21 a l'espera de la nova normativa degut la COVID-19.
Per qualsevol consulta posa't en contacte amb nosaltres al 631161610

ACTING Figueres

Carrer Sant Pau, 65 (baixos)

17600 FIGUERES

631.16.16.10

972 987 590

info@acting.cat

© 2020 Tots els drets reservats.

Acting Figueres, la teva escola de teatre, teatre musical, circ, cinema, cant, coral, teles, dansa interpretativa i dansa urbana de Figueres i l'Empordà!Acting Figueres, tu escuela de teatro, teatro musical, circo, cine, canto , telas aereas, y artes escénicas de Figueres y l'Empordà

Escola associada a:

Horari de

Secretaria Acadèmica

De Dilluns a Divendres

de 17h a 20h

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now