ESCOLA DE CANT
LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg
LOGOALEO3.png

Després d'aquests anys d'experiència com a formadors de lleure educatiu, hem pogut constatar la necessitat de les escoles, AMPES i col·lectivitats de trobar empreses especialitzades en la gestió de les extraescolars, alliberant així de la tasca organitzativa als pares, mares, i gestors de les entitats. A més, molts pobles petits, els és molt més còmode centralitzar totes les activitats extraescolars a través d'una sola empresa per tal de fer-ho més fàcil, còmode i viable per a les famílies.

 

Es per això que el 2019, ACTING Figueres va començar a impulsar la seva nova marca ALEO! per tal d'oferir un ventall ampli d'activitats (d'arts escèniques, esportives, cuina, costura, activitats i manualitats, contes, acollides, etc...) que excel·leixin en qualitat, compromís i proximitat, valors que formen part del nostre adn.

L'empresa està pensada per resoldre qualsevol tipus de necessitat de lleure per a nenes i nenes i joves; és per això que compta amb l'estructura material i humana necessaria per dur a terme extraescolars, casals d'estiu, casalets, ludoteques, animacions en esdeveniments, pintacares, fires i festes, contractació d'artistes, servei de llar d'infants en esdeveniments, i un llarg etcètera d'activitats lúdiques. 

 

Esperem doncs que ens dongueu la oportunitat de coneixer-nos, i que plegats poguem compartir aquesta experiència tant fascinant com ho és l'educació en temps de lleure.

Captura de pantalla 2020-05-22 a les 15.
Descarrega't aquí el catàleg d'extraescolars que oferim
Encara no disponible pel curs 2020/21 a l'espera de la nova normativa degut la COVID-19.
Per qualsevol consulta posa't en contacte amb nosaltres al 631161610