ESCOLA DE CANT
LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg

TEATRE

El teatre és un espai on explorar i divertir-nos. Un espai que ens permet ser altres personatges i dir allò que al carrer no ens atrevim a dir. A partir d'una tècnica actoral bàsica (creació de personatges i escenes, exploració emocional, recorregut, espai escènic, escolta, generositat, improvisació, etc.) crearem un muntatge per tal de ser representat, buscant sempre la rigorositat d'una forma amena.

TEATRE MUSICAL

Tens ganes de cantar i passar-t'ho bé? Vine al GRUP OH HAPPY ACT, un espai on treballarem una tècnica vocal bàsica i cant coral, amb cançons de musicals i de pop, espirituals o grans èxits!  A més, treballarem la part escènica d'una manera bàsica per així treballar la posada en escena, amb un petit guió. Teatre, cant i coreografia, per un muntatge de final de curs ben divertit!

INTERPRETACIÓ DAVANT LA CÀMERA

En aquests cursos es treballarà l'interpretació davant d'una càmera. Buscarem escenes i crearem els nostres guions; treballarem la creació de personatges destinats a càmera; adequarem l'intensitat i la contensió interpretativa a l'escena; tot això per fer la segona temporada de la sèrie "L'Estraperlo".

CIRC AÈRI

(Teles i Aro)

Desafiarem la gravetat jugant amb les teles i l'aro, i gaudinrem de l’expressió i el moviment del propi cos en els elements del circ i l'acrobàcia.

 

A més, ens posarem en forma per tal de poder jugar bé amb els materials del circ. 

 

Tot això, d'una forma molt divertida!