LOGOSTAGEVOICEFIGUERES_edited.jpg

TEATRE

El teatre és un espai on explorar i divertir-nos. Un espai que ens permet ser altres personatges i dir allò que al carrer no ens atrevim a dir. A partir d'una tècnica actoral bàsica (creació de personatges i escenes, exploració emocional, recorregut, espai escènic, escolta, generositat, improvisació, etc.) crearem un muntatge per tal de ser representat, buscant sempre la rigorositat d'una forma amena.

TEATRE MUSICAL

Tens ganes de cantar i passar-t'ho bé? Vine al GRUP OH HAPPY ACT, un espai on treballarem una tècnica vocal bàsica i cant coral, amb cançons de musicals i de pop, espirituals o grans èxits!  A més, treballarem la part escènica d'una manera bàsica per així treballar la posada en escena, amb un petit guió. Teatre, cant i coreografia, per un muntatge de final de curs ben divertit!

INTERPRETACIÓ DAVANT LA CÀMERA

En aquests cursos es treballarà l'interpretació davant d'una càmera. Buscarem escenes i crearem els nostres guions; treballarem la creació de personatges destinats a càmera; adequarem l'intensitat i la contensió interpretativa a l'escena; tot això per fer la segona temporada de la sèrie "L'Estraperlo".

CIRC AÈRI

(Teles i Aro)

Desafiarem la gravetat jugant amb les teles i l'aro, i gaudinrem de l’expressió i el moviment del propi cos en els elements del circ i l'acrobàcia.

 

A més, ens posarem en forma per tal de poder jugar bé amb els materials del circ. 

 

Tot això, d'una forma molt divertida!

ACTING Figueres

Carrer Sant Pau, 65 (baixos)

17600 FIGUERES

631.16.16.10

972 987 590

info@acting.cat

© 2020 Tots els drets reservats.

Acting Figueres, la teva escola de teatre, teatre musical, circ, cinema, cant, coral, teles, dansa interpretativa i dansa urbana de Figueres i l'Empordà!Acting Figueres, tu escuela de teatro, teatro musical, circo, cine, canto , telas aereas, y artes escénicas de Figueres y l'Empordà

Escola associada a:

Horari de

Secretaria Acadèmica

De Dilluns a Divendres

de 17h a 20h

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now